职称英语
选课中心免费体验名师介绍在线考场你问我答短信提醒
您的位置:学易首页 > 职称英语 > 模拟试题 > 2017年职称英语考试模拟试题综合类A级(1)补全短文完型填空
快揵导航:考试报名成绩查询证书领取经验交流
2017年职称英语考试模拟试题综合类A级(1)补全短文完型填空
来源:学易网校 2016/10/2 14:07:00 【字体:放大正常缩小】【打印页面

  2017年职称英语考试模拟试题综合类A级(1)补全短文完型填空.网上课程学习请电话咨询:010-56629166,团课专线400-622-5005!
2017年职称英语考试模拟试题综合类A级(1)补全短文、完型填空部分
 
第五部分:补全短文(每题2分,共10分)
阅读下面的短文,文章中有5处空白,文章后有6组文字,请根据文章的内容选择5组文字,将其分别放会文章原有位置,以恢复文章原貌。请将答案涂在答题卡相应的位置。
 
Energy from the Sun
 
Everyone needs and uses energy. If there were no energy, 46
 
Most of the energy on this planet comes from the sun, but people do not receive that energy directly. It comes from different sources and in different forms.
 
Green plants convert the sun’s energy to food energy that animals and people use for life. The energy from animals has been used for hundreds of years to operate farm equipment and to pull carts, wagons, and other vehicles.
 
The sun’s energy takes water from rivers, lakes, and oceans and 47 When rain or snow falls on the land some of it flows into rivers and streams. This flowing water can be used to 48 Water can also be converted to steam, which produces energy to operate machines.
 
Winds also come from solar energy. Air that has been heated by the sun rises and creates winds. The process of winds has moved ships on the sea, ground grain, and brought water to the earth.
 
There is also solar energy in wood, oil, and coal. These fuels have been 49 People burn them to produce heat and to create power for machines. Oil and coal are used to produce electrical energy, too. And electricity produces light heat, and sound energy. In addition, electric power operates many kinds of equipment, tools, and machines, which make work easier.
 
If you made a list of all the jobs performed by the different kinds of energy, you would fill many pages. The need for power increases every day, and some sources of energy 50 So scientists and technicians are trying to find new ways to produce power.
 
A formed over many centuries from plants.
 
B returns it to the earth in the form of rain or snow.
 
C are being used up very quickly.
 
D there would be no life.
 
E produce mechanical energy and electricity.
 
F are being produced everyday.
 
第六部分:完型填空 (每题1分,共15分)
阅读下面的短文,文中有15处空白,每处空白给出了4个选项,请根据短文的内容从4个选项中选择1个最佳答案,并涂在答题卡相应的位置上。
 
Improve Computer-research Skills
 
Like many college students, Jose Juarez carries around a pocket-sized computer that lets him watch movies, surf the Internet and text-message his friends.
 
He’s part of "Generation M" - those born after 1985 who 51 up connected to everything from video game to cellphones.
 
"For us, it’s everyday life," said Juarez, 18, a freshman 52 California State University at Sacramento (CSUS).
 
53 , educators are now saying that not all Generation M-ers can synthesize the piles of information they’re accessing.
 
"They’re geeky, but they don’t know what to 54 with their geekdom," said Barbara O’Connor, a Sacramento State communications studies professor who has been involved in a nationwide 55 to improve students’ computer-research skills.
 
In a recent nationwide test to 56 their technological "literacy" - their ability to use the Internet to complete class assignments - only 49 percent correctly evaluated a set of Web sites for objectivity, authority and timeliness. Only 35 per cent could correctly narrow an overly 57 Internet search.
 
About 130 Sacramento State students, including Juarez, participated in the experimental test, 58 to 6,300 college students across the country.
 
The hour-long assessment test is conducted by Educational Testing Service. It is a web-based scavenger hunt (拾荒游戏) 59 simulated Internet search engines and academic databases that spit out purposely misleading information.
 
"They’re very good at 60 in and using the Internet, but don’t always understand what they get back," said Linda Goff, head of instructional services for the CSUS library.
 
"You see an open search box, you type in a few words and you 61 the button," said Goff, who is involved in the testing.
 
"They take at face value 62 shows up at the top of the list as the best stuff." Educators say that these sloppy research skills are troubling.
 
"We look at that as a foundational skill, in the same way we 63 math and English as a foundational skill," said Lorie Roth, assistant vice-chancellor for academic programmes in the CSU system.
 
Measuring how well students can "sort the good 64 the bad" on the Internet has become a higher priority for CSU, Roth said.
 
CSU is considering 65 a mandatory assessment test on technological literacy for all freshmen, much as it has required English and math placement tests since the 1980s.
 
Students in freshman seminars at Sacramento State were asked to take the test early in the semester and were expected to finish another round this week to measure their improvement.
 
51. A) brought B) built C) stood D) grew
 
52. A) about B) near C) at D) near
 
53. A) Besides B) However C) In addition D) Of course
 
54. A) do B) work C) make D) deal
 
55. A) effort B) plot C) wish D) slogan
 
56. A) ask B) measure C) require D) demand
 
57. A) small B) little C) broad D) large
 
58. A) conducted B) held C) managed D) administered
 
59. A) between B) upon C) by D) with
 
60. A) writing B) copying C) typing D) moving
 
61. A) pull B) push C) beat D) strike
 
62. A) whatever B) whoever C) whichever D) however
 
63. A) look at B) take up C) cope with D) serve as
 
64. A) out B) from C) on D) off
 
65. A) added B) adds C) adding D) add
 
参考答案:
第一部分:词汇选择
1A 2A 3C 4 D 5 A 6B 7D 8C 9A 10D 11C 12A 13A 14C 15C
第二部分:阅读判断
16A 17A 18A 19B 20B 21C 22B
第三部分:概括大意与完成句子
23E 24F 25 B 26D 27C 28D 29F 30B
第四部分:阅读理解
第一篇31C 32B 33A 34C 35D 第二篇 36A 37C 38A 39D 40 B 第三篇 41C 42A 43C 44C 45D
第五部分:补全短文
46D 47B 48E 49A 50C
第六部分:完型填空
51D 52C 53B 54A 55A 56B 57C 58D 59D 60C 61B 62A 63A 64B 65C
 
更多职称英语考试信息及课程辅导可关注学易网职称英语频道[点击进入]

 

职称英语网络课程
职称英语考试导航
用户名:
密 码:
保留登录信息
考试指南
免费试听
历年真题