学士学位英语
考试时间报名时间报名条件准考证打印成绩查询考试通知
您的位置:学易首页 > 学士学位英语 > 模拟试题 > 2017年下半年学位英语考前模拟试题(二十)
快揵导航:报考指南报名入口合格标准证书领取
2017年下半年学位英语考前模拟试题(二十)
来源:学易网校 2017/10/8 17:29:00 【字体:放大正常缩小】【打印页面

  1.Host: Oh,not yet.I"m just going to make some coffee.
  Guest: ___,though I"d really love to stay.I"ve got to be up by six tomorrow morning,unfortunately. Thank you for a wonderful party.
  A. I"m sorry,but I must
  B. Excuse me,but I have to go
  C. Pardon me,but I should go
  D. It"s a pity,but no way out
  答案:A
  2、Paul: Do you have to have that TV on quite so loud?
  Carol:______.Is it bothering you?
  Paul: Yes,I"m trying to sleep.
  A. Oh,I"m sorry
  B. Oh,excuse me
  C. No,I don"t
  D. Yes,I have to
  答案:A
  3、Katherine: Linda!I haven"t seen you for ages.How are you?
  Linda: Fine.and you?
  Katherine: Pretty gooD.How"s Frank?
  Linda: Oh,don"t you know?We got divorced two years ago.
  Katherine: _____
  A. Oh,I am sorry.
  B. What a pity!
  C. It is really a problem
  D. Hope you"ll be better
  答案:A
  4、Client: Hello.May I speak to Mr.Turner?
  Secretary:_______
  A. I"m sorry.He"s at a meeting right now.
  B. Speaking,please
  C. Hello.Who"re you,please?
  D. Hello.Thank you for calling.
  答案:A
  5、Ted: Hi,Christine.___________?
  Christine: Hi,TeD.I just bought a new camping tent.I can"t wait to use it.
  A. What"s on
  B. What"s up
  C. What"s wrong
  D. What"s right
  答案:B
  6、Martin: Can you cover for me on Sunday? I"m supposed to teach the high school class.
  Lisa: Sure.______?
  Martin: We"re going to the beach for the weekenD.
  Lisa: Well,don"t worry.I"ll take good care of Sunday school.
  A. What"s in
  B. What"s the thing
  C. What"s up
  D. What"s down
  答案:C
  7、Tom: You are playing guitar well.Can you read music?
  Charles: No,I don"t.I just listen to songs on the radio and then play them until they sound right.
  Tom: _______.
  Charles: No,really.
  A. You"re lying
  B. You"re cheating
  C. You"re boasting
  D. You"re kidding
  答案:D
  8、Nancy: Have you heard about Dana?She is going to get married with Graham!
  Scott:________
  A. You"re kidding!
  B. Congratulations!
  C. Is it a real thing?
  D. Good luck!
  答案:A
  9、Customer: _____________.
  Waiter: I"m sorry.Didn"t you order fried shrimp?
  Customer:I ordered fried chicken
  Waiter: Oh,all I heard was fried shrimp.Let me have kitchen redo this for you.
  A. Sorry,this isn"t my dish
  B. Excuse me,this isn"t what I paid for
  C. Sorry,this isn"t my order
  D. Excuse me,this isn"t what I ordered
  答案:D
  10、Passer-by: _____?
  Local resident: Sure.It"s on Elm Street,between Eleventh and Twelfth Avenue.
  Passer-by:Thank you.
  A. Help please.Could you tell me where the post office is
  B. Sorry,where is the post office,please
  C. Trouble you.Could you please tell me where the post office is
  D. Excuse me.Do you know where the post office is
  答案:D

我猜这些文章对您也有帮助
学士学位英语网络课程
分享到:

学士学位英语考试导航
用户名:
密 码:
保留登录信息
考试指南
高清教程
相关推荐