学士学位英语
考试时间报名时间报名条件准考证打印成绩查询考试通知
您的位置:学易首页 > 学士学位英语 > 模拟试题 > 2017年下半年学位英语考前模拟试题(十九)
快揵导航:报考指南报名入口合格标准证书领取
2017年下半年学位英语考前模拟试题(十九)
来源:学易网校 2017/10/8 17:28:00 【字体:放大正常缩小】【打印页面

  1.Wilson: Hello, May I speak to Peter?
  Peter: ______
  A.Sorry, the number is engaged. Will you hold?
  B.Yes, speaking.
  C.Hello, Who're you, please?
  D.Hello, Thank you for calling.
  答案:B
  2.Jane: Firstly, allow me to introduce myself. My name is Jane, manager of the company.
  Tom: ______
  A.You must be mistaken. I don't know you at all.
  B.Hello, Brown! I haven't seen you for ages.
  C.How do you do, Jane? Very nice to see you.
  D.Hi, Jane. Welcome to China.
  答案:cC
  3.Son: May I play my computer game for an hour?
  Father: ______
  A.You should study harder.
  B.I've said before that the game takes too long.
  C.Yes, you get it.
  D.Sorry, your mother's using the computer now.
  答案:D
  4.Colleague A: You got a perm. I love it.
  Colleague B: Thanks. ______
  A.Hope I don't look too different.
  B.Come on, you' re just trying to be polite.
  C.Donna's wedding is tomorrow, isn't it?
  D.I had it done just yesterday.
  答案:D
  5.Professor: First of all, allow me to introduce Professor John Brown from Cambridge.
  Student: ______
  A.Hello, Mr. Brown. Are you a doctor?
  B.Morning, Prof. Brown. May I have a question?
  C.Hi, Prof. John Brown. Can I ask what your specialty is?
  D.Hello, Mr. John Brown. What brings you here?
  答案:B
  6.A: I have no idea where to go in the Spring break. Got any suggestions?
  B: I'm not sure. ______
  A.I' d go for some brochures in the travel agency.
  B.If you have money, you can go anywhere.
  C.I'm not going anywhere in particular.
  D.I' d appreciate it if you can consult the ads in the papers.
  答案:A
  7.James: I think I'll have a steak meal. ______Kelly: I'm not that hungry. A tuna salad will do for me.
  A. What about you, Kelly?
  B. What's your idea, Kelly?
  C. What do you order?
  D. You order, Kelly.
  答案:A
  8.Salesperson: Welcome to Red Rooster. Can I help you?
  Customer: ______
  A.Yes, is it for eat-in or take-away, please?
  B.Yes, I'm very glad to have your help and order a strawberry shake.
  C.Yes, I like a chicken roll and a small potato salad, please.
  D.Yes, I'll grab a chicken nugget and a salad for take-away.
  答案:D
  9.A: How's the young man?
  B:______
  A. He's twently.
  B. He's much better.
  C. He's a doctor.
  D. He's David.
  答案:B
  10. Husband: Tell you what, dear. I just got promoted.
  Wife: Really? ______
  A. Take it easy.
  B. It's unexpected.
  C. You'll work hard later on, I guess.
  D. Oh, I'm thrilled.
  答案:D

我猜这些文章对您也有帮助
学士学位英语网络课程
分享到:

学士学位英语考试导航
用户名:
密 码:
保留登录信息
考试指南
高清教程
相关推荐