学士学位英语
考试时间报名时间报名条件准考证打印成绩查询考试通知
您的位置:学易首页 > 学士学位英语 > 模拟试题 > 2017年下半年学位英语考前模拟试题(十七)
快揵导航:报考指南报名入口合格标准证书领取
2017年下半年学位英语考前模拟试题(十七)
来源:学易网校 2017/10/8 17:26:00 【字体:放大正常缩小】【打印页面

  1.A: Isn't the pink shirt pretty?
  B: ______
  A.No, the blue one is prettier.
  B.Yeah... but the blue one would look better on you.
  C.I think otherwise.
  D.I don't think I agree with you.
  答案:B
  2.Jessie: Oh boy. I don't think I can ever figure the problem out.
  Peter: ______
  A. Do you want to talk about it?
  B. It took me 5 minutes to work it out.
  C. I'm sorry to hear that.
  D. Do you need some help?
  答案:D
  3.James: Phil has decided to quit smoking.
  Kim: Again? ______
  A. It's a difficult decision to make.
  B. Cigarettes-addiction is dangerous.
  C. He's a cigarette addict.
  D. I wonder how long it will last this time.
  答案:D
  4.Mum: Let's go and see grandma some time during the break.
  Daughter: Great. What time?
  Mum: ______
  A. You name it.
  B. Are you ready?
  C. During the break.
  D. Take your time.
  答案:A
  5.Customer: Excuse me, we ordered a coke without ice instead of this iced coke.
  Waiter: I' m sorry. ______
  A. Yes, the coke is cold.
  B. It's terrible.
  C. I'll change it right away.
  D. You talk with the manager.
  答案:C
  6.Man: Does the rent include telephone bills?
  Landlady: ______
  A.What a daydream you are having.
  B.It doesn't usually include the telephone bill.
  C.I'm not sure. I'll ask if you don't mind.
  D.I don't think so, I'm afraid.
  答案:D
  7.A: Can I get you something to drink?
  B: ______
  A. No, I'm not thirsty.
  B. I don't care for a drink.
  C. What drink have you got?
  D. I'm fine. Thanks anyway.
  答案:D
  8.Betsy: Do you like these apricots?
  Randolph: ______
  A. Not at all.
  B. Very little.
  C. They taste terrible.
  D. I've tasted better.
  答案:D
  9.A: I wonder when we'll see the effect this junk food has on our children.
  B: ______
  A.There are too many ads on food, aren't there?
  B.It's getting worse everyday.
  C.We didn't use to see so many chubby teenagers around, did we?
  D.Chinese fast food is not gaining any popularity among children.
  答案:C
  10.Guest: Oh, it's ten o'clock. I'd better go now.
  Host: ______
  A.OK. Please walk slowly.
  B.Why do you want to go now? Don't you want to stay?
  C.Won't you stay for another cup of coffee?
  D.Yeah, it's really late. Why not immediately?
  答案:C

我猜这些文章对您也有帮助
学士学位英语网络课程
分享到:

学士学位英语考试导航
用户名:
密 码:
保留登录信息
考试指南
高清教程
相关推荐