学士学位英语
考试时间报名时间报名条件准考证打印成绩查询考试通知
您的位置:学易首页 > 学士学位英语 > 模拟试题 > 2017年下半年学位英语考前模拟试题(十六)
快揵导航:报考指南报名入口合格标准证书领取
2017年下半年学位英语考前模拟试题(十六)
来源:学易网校 2017/10/8 17:26:00 【字体:放大正常缩小】【打印页面

  1. Woman: I think the Internet is more of a distraction than a benefit to students.
  Man: That's true. ______
  A. Chatting on the net can be very expensive.
  B.They are putting less time in schoolwork now.
  C.The web pages can sometimes help them with schoolwork.
  D.Their schoolwork doesn't take long enough, does it?
  答案:B
  2. James: I adore your hat.
  Jane: It' s pretty, isn't it? And you can't believe how much I paid for it.Only $ 10.
  James: Oh, really? ______
  A. It's indeed a bargain.
  B. It's very cheap.
  C. Anything wrong?
  D. Congratulations.
  答案:A
  3. Betty: Sam looks very sad today.
  Kelly: ______
  Betty: No wonder.
  A.I hear he got an F from his history teacher.
  B.He is the monitor in the class.
  C.I never talk to him.
  D.You know him well, don't you ?
  答案:A
  4. Peter: Why not join us this Saturday and tell us about your adventures in Russia?
  Keith: ______
  A. No problem.
  B. I'd love to.
  C. Glad to be at your service.
  D. Thanks for the invitation.
  答案:B
  5. Daughter: The jeans look cool.
  Mum: ______
  A. Aren't they a little too tight on you?
  B. Do you like them?
  C. let's look around.
  D. Put them on and look.
  答案:A
  6. A: Excuse me. Where is the nearest petrol station?
  B: ______
  A. You can't miss it.
  B. Drive along for two miles.
  C. Two blocks away.
  D. Along this road.
  答案:C
  7. Customer: ______
  Salesperson: I'm awfully sorry. I'll change it right away.
  A.Excuse me. I'd like to change this dish.
  B.Look, there is a hair on my steak.
  C.Miss, I want my refund for this.
  D.This shirt I bought last Saturday has a hole on a sleeve.
  答案:D
  8. James: ______
  Jane: Maybe you should talk to him about it.
  A. It's driving me crazy.
  B. I can't stand his complaints.
  C. This film is boring.
  D. The book he lent me is torn.
  答案:B
  9. A: Fine day, isn't it?
  B: Well, yeah, it's beautiful.
  A: ______
  B.Yes, I'm extremely well.
  A. You're looking so nice.
  B. Hi, what do you do?
  C.It's very nice of you.
  D. I'm glad to hear that.
  答案:A
  10. A: Good evening, Juliet, my love. How have you been?
  B: Fine, ______
  A.thank you, my love. Oh, how I've missed you !
  B.thank you very much.
  C.It's my fault.
  D.It's very hot
  答案:A

我猜这些文章对您也有帮助
学士学位英语网络课程
分享到:

学士学位英语考试导航
用户名:
密 码:
保留登录信息
考试指南
高清教程
相关推荐