学士学位英语
考试时间报名时间报名条件准考证打印成绩查询考试通知
您的位置:学易首页 > 学士学位英语 > 模拟试题 > 2017年下半年学位英语考前模拟试题(十五)
快揵导航:报考指南报名入口合格标准证书领取
2017年下半年学位英语考前模拟试题(十五)
来源:学易网校 2017/10/8 17:25:00 【字体:放大正常缩小】【打印页面

  1.Bob: Can I help with your luggage?
  Mary: __________________________.
  A. No,thanks.I can manage it.
  B. No,Many thanks.I can do.
  C. No,not necessary.Thank you anyway.
  D. No,you needn"t.Thank you anyway
  答案:A
  2.Speak A: Are you feeling better now?
  Speak B: __________________________.
  A. Well,not too better yet,thank you.
  B. Well,not too good yet.Better than I was though.
  C. Well,it doesn"t matter,I"m much better now.
  D. Well,never mind,I"m much better now.
  答案:B
  3.Speak A: Did you have a good crossing?
  Speak B:____.It was really rough and I"m not a good sailor.
  A. No,I"m afraid not.
  B. Yes,very pleasant crossing.
  C. No,I hadn"t.
  D. Yes,it did.
  答案:A
  4.Telephone enquiry Clerk: Lost property department.Can I help you?
  Phone caller: ______I left it on the "Margate Mermail" when we cross from Olsten yesterday morning.
  A. I want you help me find my lost camera.
  B. I wonder if you have a camera of mine.
  C. Do you think if you have a camera of mine.
  D. I doubt if you could help me find my lost camera.
  答案:B
  5.Guest: Have you a single room for tonight and tomorrow night with a telephone and shower?
  Clerk: We haven"t any rooms with a shower free just now,but there"s a bathrom available on each floor.
  Guest:___________
  A. Oh,sorry.Forget it.
  B. How regretful! I give it up.
  C. All right.It does.
  D. All right.That"ll do.
  答案:D
  6.Conversation between tow strangers at a party.
  Chester: Hello,I"m Brian Chester.Let me get you some more to drink.
  Jackson: Not at the moment,thank you.__________A. How do you do?
  B. How are you?
  C. I"m Andrew Jackson.
  D. I"m glad to meet you.
  答案:C
  7.Elizabeth(Treading on someone"s foot):____.I hope I haven"t hurt you.
  Jordan: It"s all right.
  A. Oh,I"m sorry.
  B. Oh,I"m regretfel.
  C. Oh,excuse me.
  D. Oh, forgive me.
  答案:A
  8.Susan: I"m going to the cinema this evening.
  Gordon:_________?
  Susan: It"s a Westen:"Cowboy Comes Home".
  A. What"s in
  B. What is acted
  C. what"s on
  D. what is perform
  答案:C
  9.Customer:_____if you"d serve ma as quickly as possible as I"ve got an appointment at two fifteen.
  Waiter: I"ll do my best,Madam.
  A. It would be very kind of you
  B. It would be very helpful
  C. I"d be most delightful
  D. I"d be most grateful
  答案:D
  10.Guest:_______.
  Clerk: Certainly.Do you have a reservation?
  Guest: Yes.The name is Morales.Mr. and Mrs.J. Morales.
  Clerk:Here we are.For five nights.Could you fill in the registration card,please? And I"ll need you credit card.
  A. I"d like rest here,please
  B. I"d like to rent a room,please
  C. I"d like to check in,please
  D. I"d like to stay in,please.
  答案:C

我猜这些文章对您也有帮助
学士学位英语网络课程
分享到:

学士学位英语考试导航
用户名:
密 码:
保留登录信息
考试指南
高清教程
相关推荐