学士学位英语
考试时间报名时间报名条件准考证打印成绩查询考试通知
您的位置:学易首页 > 学士学位英语 > 模拟试题 > 2017年下半年学位英语考前模拟试题(十四)
快揵导航:报考指南报名入口合格标准证书领取
2017年下半年学位英语考前模拟试题(十四)
来源:学易网校 2017/10/8 17:24:00 【字体:放大正常缩小】【打印页面

  1、Host: John,come and sit in the sofA. Dinner will be ready in a minute. Could I get you something to drink?
  Guest:______.
  A. No,don"t trouble.I"ve drunk enough
  B. No,you couldn"t.I"m not thirsty
  C. Yes,please.I"d like some Sprite
  D. Yes,you could.I"d like some Coca cola
  答案:C
  2.Clerk: Good morning.Can I help you?
  Miss Chang:Yes,I"d like a one-way ticket to Manchester 8:15 tomorrow evening.
  Clerk: Fifteen pounds,please.
  Miss Chang:______.
  A. Here you are
  B. Here it is
  C. There is the payment
  D. Take the payment,please
  答案:A
  3.Robert: What are you doing?
  Ellen: Trying to get this wine stain out of the carpet.
  Robert: Hang on.There"s some soda in here.It should take the stain right out.
  Ellen: Really?Hey,______.
  A. it really is functioning
  B. it really is working
  C. it really is playing
  D. it really is influencing
  答案:B
  4.Alan: My schedule this afternoon is an absolute mess.Between 3:30 and 4:00 I"m supposed to be in four different places.There"s no way.
  Adam: I"ve done that before._____?
  A. Anything I can help you
  B. Something I can help you
  C. Anything I can help you with
  D. Something I can help you with
  答案:C
  5.Tom: I see in the paper they"re sending more equipment to space.And we might have to live there someday.
  John: ______!I"m staying right here!
  A. Never I
  B. Not me
  C. No me
  D. None me
  答案:B
  6.Cindy:_____?
  Rebecca: No,what happened?
  Cindy: They let him go as he is suspected to be cheating.
  A. Did you know John
  B. Did you like John
  C. Did you hate John
  D. Did you hear about John
  答案:D
  7.Salesman: Good morning.Planning to buy a new car today?
  Customer: _________.
  Salesman: What kind of car are you looking for?
  Customer: Something that has enough room for my family.
  A. I"m just looking around.
  B. I"m just looking everywhere
  C. I"m just looking here and there
  D. I"m just looking all the cars
  答案:A
  8.Customer: I"m looking for a new living room set.
  Salesman: We have a lot of very nice sets.What style do you have in mind?
  Customer:_______.What I need is something comfortable.
  A. I really don"t think
  B. It"s really not necessary
  C. I really don"t bother
  D. It really makes no sense
  答案:D
  9.Guest: I"d like a room with an ocean view,please.
  Clerk: I"m sorry._______.
  A. Those rooms are all ordered
  B. Those rooms are all possessed
  C. Those rooms are all owned
  D. Those rooms are all held
  答案:B
  10.Customer: _____________.
  Waiter: I"m sorry.Didn"t you order fried shrimp?
  Customer:I ordered fried chicken
  Waiter: Oh,all I heard was fried shrimp.Let me have kitchen redo this for you.
  A. Sorry,this isn"t my dish
  B. Excuse me,this isn"t what I paid for
  C. Sorry,this isn"t my order
  D. Excuse me,this isn"t what I ordered
  答案:D

我猜这些文章对您也有帮助
学士学位英语网络课程
分享到:

学士学位英语考试导航
用户名:
密 码:
保留登录信息
考试指南
高清教程
相关推荐