学士学位英语
考试时间报名时间报名条件准考证打印成绩查询考试通知
您的位置:学易首页 > 学士学位英语 > 模拟试题 > 2017年下半年学位英语考前模拟试题(十三)
快揵导航:报考指南报名入口合格标准证书领取
2017年下半年学位英语考前模拟试题(十三)
来源:学易网校 2017/10/8 17:23:00 【字体:放大正常缩小】【打印页面

  1.Michael: Hi,mom.I"d like you to meet my girlfriend,Susan Lee.Susan,this is my mother.
  Susan: How do you do,Mrs.Miller.
  Mother:How do you do,Susan.I"m glad you can join us._____.
  A. Take is easy
  B. Please feel natural
  C. Make yourself at home
  D. Feel all right here
  答案:C
  2.Jimmy: Could I have dinner now,Mummy?
  Mother:Ok,Jimmy.Go upstairs and tell Daddy that everybody"s here.Then come help me_____.
  A. set the table
  B. arrange the table
  C. place the table
  D. fix the table and chairs
  答案:A
  3.Mary(after work): Shall I punch out for you,Juliet?I"m leaving now.
  Juliet: ____.I"ve to work overtime.
  A. Yes,thanks
  B. No,not necessary
  C. No,thanks
  D. I don"t care
  答案:C
  4.Alice: Ted asked me to go to the beach this weekenD. What"s your plan?
  Laura: I"ve to work overtime.Sometimes I envy you a lot.Ted is a good guy.
  Alice: ____.You just haven"t met the right person.And I think you work too much.You should learn how to entertain yourself and enjoy your life.
  A. Come on
  B. OK
  C. Well done
  D. By the way
  答案:A
  5.Nurse: Do you have any designated doctor?
  Patient:Yes,Dr.Hurt,Cliff Hurt.
  Nurse: Here is your registration card.Dr Hurt is at clinic No.6.______.
  A. You may stay here and wait for your right
  B. You can sit over there and wait for your turn
  C. You may stand in line here and wait for your arrangement
  D. You may sit here and wait for your order
  答案:B
  6.Stephen: I want to send this package parcel post,registered.
  Clerk:________?
  Stephen:Yes,please,for sixty dollar.
  A. Do you want it guaranteed
  B. Do you want it insured
  C. Do you want it preserved
  D. Do you want it ensured
  答案:B
  7.Roger: Hi,Frank.
  Frank: Hi,Roger.The party is really nice,isn"t it?
  Roger:_____.Lots of food and drinks!
  A. It is real
  B. It sure is
  C. It is certain
  D. It must be
  答案:B
  8.George:_______?
  Ann: Well,it"s a great dance all right,but I"ve been to quite a few parties lately and fed up with them.
  A. Don"t you play happily
  B. Don"t you stay here pleasantly
  C. aren"t you fond of yourself
  D. aren"t you enjoying yourself
  答案:D
  9.Bill: Here,Cindy!I"d like you to meet my best partner,Daniel.(To Danniel) This is Cindy,my girlfriend.
  Cindy:Hi,Daniel._________
  Daniel:Mostly good things I hope.
  A. How do you do?
  B. You looks handsome.
  C. Bill tells me you"re a good guy.
  D. Bill talks about you a lot.
  答案:D
  10.Jack: I"d like a haircut,please.
  Barder:Would you care for a shave and a shampoo as well?
  Jack:______.A haircut will be just fine.
  A. Yes,please
  B. No,thanks
  C. It"s very kind of you
  D. I"m glad you can think of it
  答案:B

我猜这些文章对您也有帮助
学士学位英语网络课程
分享到:

学士学位英语考试导航
用户名:
密 码:
保留登录信息
考试指南
高清教程
相关推荐